ronmiel indias

Ron Miel Indias

Ron Miel is een typisch Canarisch product en is karakteristiek qua smaak, aroma en kwaliteit.

Het is de typisch Canarische rum met de concentratie van suikerriethoning die ons doet herinneren aan onze voorvaders en onze ‘roots’, in een land van simpele gewoontes. Afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid, kan men het koud drinken of met een beetje slagroom en kaneel, maar ook naturel als digestief of gewoon als typische borrel voor diegene die van zoet houden. Men neemt het met plezier onafhankelijk van de tijd van het jaar.

Kleur: Het heeft een oud gouden kleur.
Smaak: Ron Miel is zacht en zoet.
Aroma: Een aangename zachte honinggeur.
Gastronomie: Men neemt het als aperitief of als digestief.
Alcoholpercentage: 20%
Inhoud: 0,70 cl

Een drank met geschiedenis

Circa 500 jaar geleden begon Columbus zijn reis naar het verre India en ontdekte zo het nieuwe land Amerika. Tijdens die reis raakte zijn schip in moeilijkheden, en Columbus was genoodzaakt de Canarische Eilanden aan te doen. Hiermee ontstond een nieuwe route: de vaarweg van en naar Amerika leidde voortaan langs deze eilandengroep. De lokale bevolking kwam dan ook als eerste in aanraking met de producten die men meebracht van “het nieuwe continent”.

Zo werd onder andere het suikerriet geïntroduceerd. Men leerde hoe de Amerikaanse indianen er rum van maakten, in het Spaans “Ron”. Bovendien trok de bloem van de suikerriet plant bijen aan die er heerlijke honing of “Miel” van produceerden. De eilandbewoners voegden deze honing toe aan de rum en een nieuw product was daarmee geboren:

Ron Miel Indias

Iedereen die ooit een van de schitterende en zonnige Canarische Eilanden heeft bezocht kent vast en zeker deze traditionele likeur. De unieke combinatie van rum en honing resulteert in een overheerlijke likeur die u herinnert aan de passie en de zonnige stranden van deze schitterende eilanden groep.

Hoe serveert u Ron Miel?

Ron miel is een toepasselijk drankje, geschikt voor ieder seizoen van het jaar. Het is hartverwarmend gedurende de winter en een tropische verrassing in de zwoele zomer. Heerlijk in de koffie met slagroom, of puur met gemalen ijs. Maar u kunt er ook de meest sprankelende exotische cocktails mee mixen. Zo geven bijvoorbeeld jus d’orange of cola telkens weer een nieuwe dimensie aan deze voortreffelijke likeur. Ron Miel Indias blijft u telkens weer verrassen.

Ontdek de passie van de Canarische eilanden

Ontdek de heerlijke smaak van Ron Miel. Deze rum met honing likeur brengt u terug naar de zonnige stranden van de Canarische Eilanden. Het is ideaal te mixen, maar ook puur of in de koffie met slagroom geeft een uniek resultaat.
Ontdek daarom nu zelf de uitmuntende kwaliteit van deze likeur.

Salud! (Proost)

Waar verkrijgbaar

Zoals iedereen die het geproefd heeft, zult u ongetwijfeld enthousiast zijn over deze heerlijke likeur. Wenst u verdere informatie omtrent leveringsvoorwaarden van dit product, aarzelt u dan niet contact op te nemen met onze vertegenwoordiging.