0970218]vodka-caramelo-artemi 3.0

Artemi Caramelo Wodka

Artemi Caramelo Wodka dat geproduceerd wordt op de heerlijke vakantiebestemming de Canarische eilanden. Artemi Caramelo wordt gemaakt van verschillende soorten karamel, die allemaal op andere temperaturen worden geproduceerd. Deze worden vervolgens toegevoegd aan een neutrale wodka. Deze bijzondere combinatie zorgt voor de intens zachte en zoete karakteristieke aroma die Artemi Caramelo kenmerkt. Bovendien met een honingzoete nasmaak, waarvan genoten wordt tijdens en na het drinken van Artemi Caramelo!

Kleur: Het heeft een oud gouden kleur.
Smaak: Caramelo Wodka is zacht en zoet.
Aroma: Een aangename zachte honinggeur.
Gastronomie: Men neemt het als aperitief.
Alcoholpercentage: 24%
Inhoud: 0,70 cl

Hoe serveert u Artemi Caramelo Wodka?

Wij raden u aan om Artemi Caramelo wodka koud te serveren. Dit kan door Caramelo Wodka koud te bewaren of te serveren met ijsklontjes erbij. U kunt de Caramelo wodka puur serveren, bijvoorbeeld in de vorm van shots. Echter kan het ook gemixt worden met andere dranken. Zo kunt u hem bijvoorbeeld mixen met proseco, sorbetijs en citroenen, waar een bijzondere Scroppino uit resulteert met een heerlijk zoet nasmaakje. Bewaar Caramelo Wodka koel, droge en donkere omgeving om zo de kwaliteit van het product te waarborgen.

Waar verkrijgbaar?

Zoals iedereen die het geproefd heeft, zult u ongetwijfeld enthousiast zijn over deze heerlijke likeur! Wenst u verdere informatie omtrent leveringsvoorwaarden van dit product, aarzelt u dan niet contact op te nemen met onze vertegenwoordiging.